Vinterpause i Serie 1

Category: Senior - Bredde 2

Husum kan overvintre på 1. pladsen efter luften gik lidt udtaarnby-husum af Tårnby FF.

Tårnby ff lignede i lang tid i efteråret en sikker oprykker fra Serie 1, men mod slutningen af halvsæsonen begyndte resultaterne at svigte lidt. Tre nederlag er det blevet til heraf det seneste i årets sidste kamp, som Vigerslev vandt 4-2 i Tårnby. Igen viste Jackie Christensen, at han fortsat er farlig med et par scoringer.

Husum sluttede suverænt af ved at vinde 8-0 over Amager ff. Holdet overvintrer på 1. pladsen med fire point ned til Tårnby. Amager ff derimod er igang med endnu en forfærdelig sæson. Sidste sæson røg holdet ned fra KS og i denne sæson har holdet blot fået 3 point i 13 kampe, har en målscorer på 7-53 og er udeblevet fra en kamp.

Sunder Beach er det eneste hold, der har slået Husum og de har tilmed slået Tårnby. Så holdet har potentialet til at spille helt i top, men svinger for meget. Med en 1-0 sejr over Forøyar i den sidste kamp overvintrer holdet lige midt i rækken på en 7. plads uden at kunne at kunne nå med i toppen og uden at kunne ryge i bund. Målscoren går selvfølgelig også i nul med 26-26.

Udfordringen forsøger at hænge på i toppen og slog senest Heimdal, der på trods af en helt elendig sæsonstart har fået samlet lidt point på kontoen og ligger som 3. sidst. Bland holdene der ligger midt i tabellen endte sidste runde således: VLI-Fix 2-2, Rødovre-Østerbro 1-2, Nørrebro United-Dragør 2-5.

Det er værd at bemærke, at det to nedrykkere Rødovre og Amager ff, der ligger sidst i tabellen.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles