Vi dækker AB Tårnbys afgørende kvalkamp lørdag

Category: Senior - Bredde 3 0

Lørdag har AB Tårnby en sidste chance for at sikre oprykning til Danmarksserien.

Onsdag aften tabte AB Tårnby den første kvalifikationskamp om oprykning til Danmarksserien. Holdet tabte 3-2 til nummer 3 fra Jyllandsserien Aarhus Fremad efter en tæt kamp. Holdet har dog endnu en chance for at sikre sig oprykningen, når de lørdag kl. 15.00 møder nummer 3 fra Fynsserien i den anden kvalifikationskamp. Modstanderen er Korup, som tabte deres første kvalifikationskamp til nummer 3 fra Sjællandsserien Taastrup FC med 4-0.

Normalt ville det være nummer 2 i Fynsserien, der skulle spille kvalkampe, men B 1909 kan ikke få lov at rykke op, da overbygningen FC Fyn i løbet af sæsonen gik konkurs og trukket ud af 1. Division. Hvilket betyder, at den lille klub Krarup/Espe SG & I rykkede direkte igennem Fynsserien og op i Danmarksserien på trods af, at de blot blev nummer 2. B 1909 havde ellers haft en suveræn sæson, hvor holdet vandt 23 ud af 28 opgør.

Kampen bliver spillet kl. 15.00 på neutral bane i Ringsted. Hovedstaden.lokalbold vil være tilstede og liveopdatere fra kampen. Der vil desuden blive filmet og højdepunkterne kan findes på siden i løbet af søndagen.

Husk at ‘Like’ hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment