Unions sportschef freder træneren

Category: Senior - Bredde 10

christian-birkmoseBoldklubben Unions træner Christian Tornsberg Birkmose freder klubben træner Morten Vinther på trods af svigtende resultater.

Christian Tornsberg Birkmose, der selv var træneren, der førte Union i Københavnserien, fortæller i et interview til klubbens hjemmeside, at der er fuld opbakning til trænerteamet omkring 1. og 2. holdet i klubben.

Han udtaler bl.a.: “Setuppet omkring 1. senior og for den sags skyld 2. senior, fåes ikke meget bedre, og det er både bestyrelsen samt anførergruppen for 1. senior helt enige i, så nej, der skal ikke laves noget om!”

Sportschefen mener, at en af forklaringer på de svigtende resultater skal findes i store udskiftninger på holdet: “Når man har brugt 29 spillere på nuværende tidspunkt, samt spillet med 11 forskellige spillere i 4-backkæden, ja så skal der vel være udsving i resultaterne, for ellers er standarden i Københavnerserien godt nok ligeså faldende som det Danske fodboldlandshold.

Sådan har efteråret desværre set ud for os, men det til trods, så er alle på og omkring holdet helt klare i spyttet, om at det selvfølgelig vender.”
På den lange banen har klubben et ønske om at komme i Danmarkserien: “Fremtiden ser i langt de fleste tilfælde ud som man selv ønsker den, og der skal da ikke herske tvivl om vi gerne vil spille i Danmarksserien på et tidspunkt, så det er det vi arbejder hen imod. Om det så sker i 15/16 eller 16/17 sæsonen, er altså ligeså svært at spå om, som det er kønsforladt at finde sig selv i en taxi på snave-gramsetur, for dagen efter at vågne op uden bukser på i Høje Taastrup.”

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles