Union sejrede i topkamp

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, Senior - Elite 3

union_serdal_zulferSkærtorsdag vandt Union den uhyre vanskelige topkamp mod Skovshoved med 1-0. Sejren betyder, at Union nu har syv points afstand til Skovshoved på 3. pladsen og fire point ned til BK Skjold på 2. pladsen.

Det var en ægte seks point kamp, da afstanden mellem de to hold efter kampen kunne være enten et eller syv point. Det endte med at blive syv point, da Unions Mads Petersen blev kampens enlige målscorer, da han udnyttede det straffespark Union blev tilkendt tidligt i 2. halvleg. Skovshoved fik muligheden for at udligne kort efter, da de fik tilkendt et straffespark, men Union målmand Christian Hammerum reddede sparket og anføren var derfor krafitgt involveret i at sikre sejren. Christian Hammerum må efterhånden havde sat sig i stor respekt hos Skovshoved, da han også brillerede med en meget flot præstation, da Union var på besøg hos Skovshoved sidste år.

Skovshoved har fået en skuffende start på foråret med blot et enkelt point i to kampe og så har de endnu ikke scoret. Union derimod er kommet glimrende fra land, da de foruden sejren i topopgøret vandt 7-1 over Hvidovre. 2. påskedag skal Union møde HB og Skovshoved får besøg af Rødovre.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles