Uforandret i toppen af KS

Category: Senior - Bredde 1

skjold_hbDet var Business as usual i toppen af KS, hvor alle tre igen vandt.

Måltyven Andreas Mortensen scorede sit 11 mål i fire kampe for Skovshoved, men los sig denne gang nøjes med en enkel scoring i 3-1 sejren over KB. En anden stor Skovshoved angriber Niclas Scheby kom ligeledes på tavlen og så scorede debutanten Kasper Larsen og lagde desuden op til en mål i 3-1 sejren.

Union tog en pligtsejr på 5-0 ude over bundholdet Amager ff i en kamp, hvor fem forskellige spillere kom på måltavlen. I nævnte rækkegølge var målscorerne Mads Aunvig, Uffe Troensegaard, Christoffer Støvring, Kristian Egel og Matti Stampe.

Skjold bragte sig foran 2-0 i første halvleg mod Rødovre, som er inde i en dårlig resultatmæssig periode. Yones Nielsen var som mange gnage før i sæsoner målscorer sammen med Jakob Bendtsen. Skjold formåede dog ikke at lukke kampen og Rødovre fik reduceret i 2. halvleg. Det blot dog aldrig til mere en denne ene scoring.

Resultaterne betyder, at Union fortsat topper rækken, men Skovshoved kan overhale dem med en sejr i deres udsatte kamp lørdag mod CSC. Imellem de to hold ligger Skjold to point efter Union.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles