Tre på stribe for Tårnby FF

Category: Senior - Bredde 2 0

Tårnby FF startede foråret med en 3-0 sejr ude over Vigerslev Bk. Sidenhen er det blevet til tre nederlag på stribe med en målscore på 0-13!

For sjette gang i sæsonen måtte Tårnby FF forlade banen uden at score. Da man samtidig var gavmild i den modsatte ende, kunne man for anden weekend gå fra banen med et nederlag på 3-0. Sidst var modstanderen Østerbro IF i Fælledparken – denne gang var det mod BK Rødovre hjemme på Vestamager.

Nederlaget fastholder klubben midt i rækken, hvor holdet har 18 point både oprykning og 18 point ned til sidstepladsen. Selvom der stadig resterer mange kampe, må man formode at holdet fastholder sin placering omkring midten af tabellen.

Anderledes interessant ser det ud for weekendens modstander BK Rødovre. Holdet har ni point efter forårets tre kampe og kan med de to kampe de har i hånden spille sig op, således at de kun er tre point fra en oprykningsplads. Holdes næste fire kampe bliver meget vigtige, da man her bl.a. møder de tre øvrige tophold fra serie 1, p2.

 

Husk at ‘Like’ hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment