Transfer midt i sæsonen mellem Fremad Valby og Rønne

Category: Senior - Bredde 2

jannick_andersenFremad Valbys stærke forsvarsspiller Jannick Andersen skifter med øjeblikkelig virkning til Rønne fb.

Det suveræne tophold i Københavnsserien Fremad Valby mister en af deres stamspillere, når Jannick Andersen fremover tørner ud for Rønne, hvor han kan få debut allerede på lørdag i udekampen mod KB.

Årsagen til skiftes skal findes i, at Jannick Andersen er startet på Socialrådgiveruddannelsen på Bornholm. Cheftræner Mathias Jensen udtaler til Rønnes Facebookside: “Vi rigtigt glade for at Jannick har valgt Rønne fB som sin fodboldbase. Han har allerede i et stykke tid trænet med os, og vi har således allerede nu dannet os et billede af en spiller der har rigtigt mange fine kvaliteter på- og udenfor banen, hvor han virkelig er faldet godt til i truppen allerede nu. 

– Jannick har til træningerne vist, hvad vi også så da Fremad besejrede os 1-0, at han er en spiller der har flere strenge at spille på både i det defensive og mere fremadrettede spil, og således passer perfekt ind i den spillestil vi hele tiden arbejder på at at optimere.

Hvis du undrer dig over, hvorfor der kan skiftes klub midt i sæsonen, så skyldes det DBUs regler om, at man kan skifte klub midt i en sæson, hvis det skyldes flytning mellem landsdele.

Husk at Like Hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles