Topopgør i serie 1, p2 afbrudt

Category: Dommer, Senior - Bredde 2 0

Kampen mellem CSC og Tårnby FF blev afbrudt, da dommer Frank Peter Kanlund blev skadet. Dermed endte topopgøret i serie 1, p2 uden afgørelse.

 

Som vi tidligere har skrevet her på siden, var der i lørdags topopgør mellem CSC og Tårnby FF fra serie 1, p2. Kampen på Kløvermarken blev afbrudt i 17. minut af anden halvleg, da dommeren blev ramt af en fiberskade. På dette tidspunkt førte CSC 1-0.

At en dommer bliver skadet under kamp hører til sjældenhederne, det skete dog i lørdags. (På billedet ses Peter Rasmussen)

 

CSC skriver følgende om kampen på deres officielle facebook-side: “Kampen som helhed sidder vi meget godt på – TFF er dog et hold som helt sikkert fortjener at ligge hvor De gør! De har 3 reelle chancer, vi har en del flere og udnytter den ene til 1-0. Kampen bliver fløjtet af 16:55 inde i 2. halveg, grundet en fiber til dommeren! Super ærgerligt, da vi på det tidspunkt har presset og genvundet overtaget på kampen. Da HB samtidig taber hjemme til Rødovre, ville vi med 3 point have indtaget 1. pladsen – men sådan er det, og den lader vente på sig”

Det forventes at KBU i denne uge vil komme med en afgørelse om, hvorvidt kampen skal spilles helt om, eller de resterende minutter blot skal afvikles.

 

Her på lokalbold.dk glæder vi os til at følge op på afgørelsen af denne lidt specielle topkamp i serie 1, p2.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment