Tophold i KS får tilgang af tidligere divisionsspiller

Category: Senior - Bredde 1 0

Natten til tirsdag lukkede transfervinduet i, hvilket har fået de fleste rygter om kommende klubskifter til at forstumme. De klubløse spillere er dog med til at holde lidt liv i rygtebørsen endnu.

En af disse spillere, havde bevæget sig ud til genforeningspladsen, hvor han kunne observere sit måske kommende hold, tabe topkampen i Københavnerserien 0-3 til Skjold BK.

Spilleren, der desværre ikke kan nævnes ved navn endnu, har flere divisionskampe på cv’et. Han har fået sin fodboldopdragelse i det sydfynske, hvor bl.a. Svendborg har nydt godt af hans offensive kvaliteter. I det københavnske har han for år tilbage været forbi Fremad Amager på et kort visit.

Aldersmæssigt befinder han sig i sluttyverne, hvorfor de sidste par år har budt på familieforøgelse, samt uddannelsesophold i Jylland. I denne periode har han ikke været tilknyttet en klub på fast basis. Trods klubpause og et lavt tyngdepunkt, skal man ikke tage fejl af hans nuværende form. I august måned gennemførte han Copenhagen Ironman i en flot tid.

I følge spilleren selv, håber han at kunne træne med i Union BK allerede i denne uge (36). Hvis I ikke allerede har gættet, hvem der er tale om, skal vi nok offentliggøre det, når det er endeligt bekræftet af spilleren selv.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment