Tingene tager form i Serie 1

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 3

vli_etI weekenden sikrede Tårnby ff sig oprykningen fra Serie 1 til Københavnsserien. I den anden ende af rækken ser det svært ud for Amager ff.

En 2-0 sejr over FC Udfordringen gør, at Tårnby ff følges med Husum op I københavnsserien. Med det afgjort er den eneste spænding i bunden, hvor nummer næstsidst risikerer at rykke ned afhængigt af resultater længere oppe i rækkerne.

På trods af at VLI hentede et enkelt point mod Vigerslev ligger holdet i en svær position med tre point op til Amager ff, som er det eneste hold VLI kan hente i sidste runde.

Amager ff vandt 3-0 over rækkens nummer tre fra Dragør og har dermed hentet 12 point i de seneste fire kampe. En vanvittig redningsaktion og holdet har altså hentet over halvdelen af deres 21 point i de seneste fire kampe.

Det bliver en interessant sidste runde, hvor Amager ff skal møde Husum, der har sikret sig oprykning men som sikkert gerne vil slutte godt af og sikre sig 1. pladsen, som de kan miste med pointtab, hvis Tårnby vinder over Vigerslev.

VLI skal hente en sejr, når de møder BK Fix, som intet har at spille for, hvilket egentligt gælder alle hold udover de to tophold og Amager ff og VLI.

Hvis VLI vinder og Amager ff taber, vil VLI rykke over Amager ff, da Amager ff er udeblevet fra en kamp.

Det hele bliver afgjort på lørdag d. 25 juni kl. 15.oo. Dog spiller VLI allerede kl. 19.00 fredag før.

Husk at du kan Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles