Tidligere Nexøspiller handlet på transfervinduets sidste dag

Category: Nyheder, Senior - Bredde, top nyheder 8

Handel i Tyrkiet i går. Er der uddannelsespenge på vej til NB Bornholm?

På transfervinduets sidste dag blev den i Nexø Boldklub opfostrede Amir Hadziahmetovic i går handlet for 500.00 Euro fra FK Zeljesnicar Sarejevo i Bosnien til Konyaspor fra den bedste tyrkiske række, hvor de ligger nummer 5 lige udenfor de europæiske pladser.

Amir Hadziahmetovic er en 19 årig defensiv midtbanespiller, der spillede i Nexø indtil 2009. Det gode spørgsmål er nu, om NB Bornholm får noget økonomisk ud af denne handel via de såkaldte uddannelsespenge?

Hentet fra NB Bornholms Facebook side:

“Amir er født i Danmark i 1997 og startede sin karriere i 2003 i Nexø Boldklub, hvor han spillede helt indtil sommeren 2009, hvor familien valgte at flytte tilbage til Bosnien. Her startede han op i FK Zeljeznicar, som anses for at være den største talentfabrik i Bosnien, hvor han efter nogle år også blev fast inventar på de bosniske ungdomslandshold. Han udtaler selv, at hans mål er at gøre det så godt som muligt for hans nye klub Konyaspor, samt at debutere på det bosniske A-landshold, inden for den nærmeste fremtid.

Hans tidligere træner i Nexø Henrik Sørensen, har kun til ros over for Amir og udtaler følgende:

“Som ungdomsspiller var han en spiller der gik i skole, trænede fodbold eller bare var derhjemme. Havde en familie han var usædvanligt glad for. Kom til træning hver gang, han kunne ikke få nok af det. Selvtrænede utroligt meget med fodboldkammerater, sin far og sine brødre. Der var aldrig noget brok med ham. Han spillede lige så gerne en medspiller fri, som han ville score selv. Løb på banen, til han styrtede om. Har aldrig hørt ham sige noget grimt til en med- eller modspiller. Var altid velforberedt til kampene og havde nogle forældre, der var gode til at holde ham nede på jorden. Spillede tit 2 kampe på en weekend, med sit eget hold og holdet over sig. En kanon dreng, der var udover det sædvanlige teknisk og i spilforståelse.”

Herfra skal lyde alt muligt held og lykke til Amir, vi glæder os til at følge dig”

Husk at like Hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Amir hadziahmetovic

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles