Tidligere landsholdsspiller til Serie 1 klub

Category: Senior - Bredde 3

03102010: Brøndby IF - AC Horsens 0-1Tårnby FF får markant forstærkning i den kommende sæson, hvor en tidligere landsholdsangriber forstærker truppen.

Martin Bernburg bliver den største profil i Serie 1 i den kommende sæson, hvor den tidligere landsholdsangriber trækker Tårnby ff trøjen over hovedet. Med en så markant tilgang sætter amagerklubben trumf på ambitionerne om en oprykning til Københavnserien.

Tårnby ff sportschefs Martin Jensen udtaler til taarnbyff.dk: “Det er klart, for at bruge et fodbold udtryk, at jeg er meget glad for at kunne præsentere en tidligere professionel fodboldspiller til klubben. At han ydermere har landskampe på bagen, er jo helt vildt. Tror aldrig det er set før i dansk fodbold, at en 29 årig med sådan et CV, tørner ud for en serie 1 klub. Selvfølgelig har han ligget stille i 2 års tid, men jeg satser på at vores dygtige trænerteam i Nicklas Svendsen og Frank Sørensen kan få ham hurtigt fit igen. De to trænere har lavet et stort stykke arbejde i at få ham til klubben. Det har naturligvis hjulpet at Frank Sørensen har trænet ham i B93 og Nicklas Svendsen har spillet sammen med ham i B93 og FCK. Han har jo været erklæret fodbold invalid, men der er altså forskel på at træne med Brøndby IF og Tårnby FF.”

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles