Stor bredde i FA 2000

Category: Senior - Bredde, Senior - Elite 2

fa2000-400Der er mange hold, der gør det godt i FA 2000.

I sidste sæson var FA 2000 meget tæt på at rykke op i 2. division efter blot en to sæsoner i Danmarkserien. Det glippede dog og klubben spiller igen i Danmarksserien, hvor man ligger midt i rækken med 12 point efter 9 kampe fordelt på 3 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag. Holdet kommer en del rundt i landet i weekenden havde man således besøg af Sønderborg og i weekenden skal holdet til Slagelse.

Klubbens 2. hold spiller Serie 1 og har opnået tre point mere end 1. holdet i ligeledes 9 kampe. Det er dog spændende at klubben også har to hold i Serie 2 og begge disse hold ligger i toppen af deres rækker. FA topper således Serie 2 pulje 5/6 med 21 point efter 9 kampe. Både BK Skjold og GVI kan dog overhale, da de har 19 point og en kamp i baghånden.

I den anden Serie 2 række er der FA 2000, der har 19 point og er placeret som nummer 3 med mulighed for at ramme oprykningspladserne. På trods af de gode resultater for Serie 2 holdene er det dog ikke muligt for dem at rykke op, da de FA 2000 ikke må have flere hold i Serie 1. Men på trods af dette må det være en tilfreds Sportschef Steffen Dam, der kan kigge på seniorholdenes præstationer.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles