Spændende kampe i weekendens Københavnsserie

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde 1

nb bornholm_roenneDer er både topkamp/lokalopgør og lokalopgør på Bornholm i weekendens runde i Københavnsserien.

Hvis Frem 2 skal gøre forhåbninger om at true Fremad Valby på 1. pladsen, skal de vinde lørdagens lokal og topopgør mellem de to hold. Inden weekenden er der otte points forskel mellem de to hold, så en sejr er påkrævet for Frem 2. Det tegner dog til at blive et uhyre tæt opgør, da begge hold har hentet 13 point i forårets seks kampe. Lidt overraskende er Fremad Valby klare favoritter hos bookmakerne. Bet365 giver pengene 4,5 gange igen ved Frem sejr, 1,45 ved Fremad Valby sejr og 4,5 ved uafgjort. Tilsvarende giver Bet25 3,85 for Frem sejr, 1,45 ved Fremad Valby sejr og 5 for X’et. I efteråret omvendte kamp sejrede Fremad Valby 4-2.

På Bornholm tørner Rønne fb og NB Bornholm sammen. Klubberne har allerede mødtes tre gange i optakten, hvor Rønne har vundet to og en kamp er endt uafgjort. Men i disse lokalopgør kan alt ske og kun et enkelt point adskiller de to hold i tabellen, hvor begge har brug for point for at tage afstand til bunden.

Mange af spillere på de to hold har en fortid i den modsatte klub og spillerne kender hinanden på kryds og tværs. Mon ikke det bliver spændende for de mange tilskuere, der givetvis møder frem på Nightmare Park. Du kan også læse en fyldig optakt på Rønne FB hjemmeside.

Hos Bet365 udbyder man ikke odds på bornholmeropgøret, men hos Bet25 giver man pengen 2,15 igen ved Rønne sejr, 2,65 ved uafgjort og 2,55 ved sejr til NB Bornholm

Husk at følge hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles