Skovshoved røg også ud af DBU pokalen

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 71

skovshoved-roskilde2. Runde i DBU pokalen blev sidste runde for de Københavnske seriehold. Skovshoved var det sidste hold, der røg ud, da de onsdag aften tabte 1-3 til 1. divisionsholdet FC Roskilde.

Skovshoved har været suveræne efter oprykningen til Danmarksserien, hvor holdet har vundet de første fem kampe med en samlet målscore på 16-1. Det var derfor et selvtillidsfyldt hold, der onsdag aften tog i mod FC Roskilde, der frister en tilværelse i midten af 1. division. Kampen var dog dårligt fløjtet igang inden fodboldnomaden Mads Leth Petersen, der nu er i FC Roskilde, bragte gæsterne foran. Skovshoved lod sig dog ikke slå ud og fem minutter inden pausen kunne en anden tidligere Superligaspiller Simon Bræmer bringe balance i regnskabet.

På trods af at Skovshoved spillede en flot kamp og til tider pressede favoritter, var Roskilde for stærke og de kunne score to gange i 2. halvleg uden Skovshoved kunne svare igen. For at understrege hvem Skovshoved var oppe imod, så var det to tidligere udlandsproffer, der afgjorde kampen. Ti minutter inde i 2. halvleg scorede det tidligere Chelsea talent Morten Nielsen og mod slutningen lukkede Bo Storm, der har været i Holland, kampen.

Nu kan Skovshoved koncentrere sig om Danmarksserien, hvor B1908 venter lørdag.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles