Skidt runde for topholdene

Category: Klubber, Senior - Bredde 2 0

kbu400Union måtte for anden kamp i træk gå fra banen uden tre point, Skjold tabte på Bornholm, mens Kastrup Bk. tabte til Fremad Valby, som nu for alvor er en del af oprykningskampen.

“Det var nok den vigtigste sejr i min tid som træner i Rønne fB”. Så klart udtalte Rønne fB’s træner Søren Folkmann sig til ronnefb.dk efter sejren på 2-1 over topholdet fra Bk. Skjold – og med tanke på at bornholmerne kun havde fået et point i de foregående seks kamp, og med hastige skridt nærmede sig nedrykningspladserne, så forstår man ham godt. Bornholmerne kom ellers bagud 0-1 efter tyve minutter af opgøret, men mod alle odds viste holdet god moral, og anfører Casper Simonsen sørgede med et mål i hver halvleg for en overraskende 2-1 sejr til hjemmeholdet.

Union var, efter sidste rundes nederlag, på jegt efter oprejsning mod bundholdet fra Hvidovre. Kampen endte 1-1 og Union måtte sande, at divisionsreserverne fra Hvidovre måske er bedre end deres placering antyder.

Rækkens førerhold tabte til 0-1 Fremad Valby.

Efter rundens resultater, kan vi nu konstater at FB, der storsejrede med 1-8 over Amager FF, sammen med Fremad Valby nu er en del af oprykningskampen.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment