Sejr og nederlag som optakt til topbraget i Serie 1

Category: Senior - Bredde 1

husum_supportDragør tabte og Husum vandt i weekendens kampe og fik dermed forskellige optakter til topbraget i Serie 1 på lørdag.

Husum virker simpelthen usårlige i dette års serie 1. I den weekend gik det ud over KFB i en kamp som dog kun blev vundet med beskedne 2-1 på mål af Paulo Hansen og Mads Degel. Sejren var den 10 ud af lige så mange mulige og holdet topper dermed Serie 1.

Det eneste hold der kan følge bare lidt med er Dragør, der dog måtte indkassere sæsonens andet nederlag, da Østerbro var på besøg. Dragør kom skidt ud til opgøret og var bagud 2-0 ved pausen. I pausen foretag Dragør træner Jesper Heyde en række ændringer, men de bar ikke pote før det 71. minut, hvor Casper Holmegaard kunne reducere på et hovedstød. Samme Casper Holmegaard fik i slutningen af kampen tilkendt et straffespark, der blev udnyttet af Steven Green. Det hjalp dog ikke Dragør, da Østerbro forinden havde scoret og dermed vandt kampen 3-2.

Braget i serie spilles lørdag kl. 13.00 i Husumparken. Der skal nok blive en flot kulisse til denne topkamp, så kom forbi, hvis du vil opleve seriefodbold, når det er bedst.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles