Se forårsstillingen i KS

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 2

Prespa er forårets hold i KS, hvor de næsten har gjort rent bord. Forårets skuffelse indtil videre er FB.

Forårsstilling KSPrespa er forårets hold i Københavnserien. Prespa vandt forårets fem første kampe og tabte først point, da de i weekenden spillede målløst mod Frem 2, som de kæmper om 2. pladsen med. Ellers ses det af stillingen, at det er de to andre tophold Fremad Valby og Frem 2, der topper forårets formbarometer.

Forårets store overraskelse er B1903, der lå håbløst sidst i bunden ved forårets start. Men holdet har hentet 12 point i foråret og er det eneste hold, der er ubesejrede sammen med Prespa. Overlevelse er ikke længere umulig, da holdet har hentet tre gange så mange point i foråret, som de gjorde i efteråret.

FB er helt i bund på formbarometret. Holdet har kun hentet tre point i foråret. Det var de tre point, holdet hentede i weekenden ved at slå Skovshoved på udebane.

Sundby har også kun hentet fire point i tillæg til de 20 de havde ved vinterpausen. Det skal dog nævnes, at Sundby har mødt fire af de fem øverste i tabellen i foråret. I weekenden tabte holdet dog til bundproppen CSC, der nu har hentet otte point i foråret.

Følg med de kommende dage hvor vi ser på hvilke hold, der har forbedret sig mest i forhold til efteråret samt fortæller hvordan Københavnsserien slutter, hvis man fremskriver de øjeblikkelige formkurver.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles