Sådan kommer slutstilling i Københavnsserien til at se ud!

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 8

Baseret på resultaterne i foråret, kan vi løfte sløret for, hvordan slutstilling i Københavnsserien kommer til at se ud.

Estimeret endelig stilling i KS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har estimeret slutstilling i Københavnsserien ved at se på holdenes pointsnit pr. kamp for de første seks kampe i foråret og se hvad pointantal holdene vil ende med, hvis de holder det samme pointsnit i sæsonens sidste syv kampe.

Prespa vil ligenøjagtigt nå at overhale Frem 2 og sætte sig på 2. pladsen, der vil give adgang til oprykningskampe til Danmarksserien. De kan dog ikke røre Fremad Valby, der med deres imponerende efterår suser direkte op.

I bunden er der meget spænding, da det er usikkert, hvor mange hold der rykker ned. Og desuden er rigtig mange hold indblandet i nedrykningsstriden.

B1903 vil gennemføre et overlevelsesraid, der overgår Randers for nogle sæsoner siden i Superligaen. Hvis B1903 kan holde et pointsnit på 2 i foråret, vil de ende helt oppe på en 9. plads, der bør være nok til at overleve i KS. Imporende for et hold der kun havde fire point, da foråret blev indledt.

FB har det laveste pointsnit på 0,5 point pr. kamp i foråret. Det betyder, at de ender på en 11. pladsen, der som det ser ud i øjeblikket vil betyde nedrykning til Serie 1. De vil dog komme til at kæmpe meget tæt med Sundby om overlevelse. Sundby, der kun har opnået 0,7 point pr. kamp i foråret.

De to Bornholmerhold vil slutte side om side i den nederste ende af midten. De to henter begge lige omkring 1 point pr. kamp i foråret.

Det tegner dog til at blive tæt. Hvis vi antager, at 11. pladsen og nedefter rykker ned, så vil der kun være ca. fem points afstand fra nedrykningsstregen til rækkens nummer 5 fra HB. Rækken er dog knækket i toppen, hvor Fremad Valby, Frem og Prespa skiller sig ud.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link

Kommentarer:

Kommentar

Tags:

Related Articles