Runden i Københavnsserien

Category: Senior - Bredde 1

hvid400Det er fortsat tre ubesejrede hold, der fører Københavnserien an.

Union, Skjold og Skovshoved er tilsyneladende ustoppelige i Københavnserien. Alle tre hold er fortsat ubesejrede og de har tilsammen blot tabt 16 point ud af 78 mulige.

I weekenden slog Union Rønne ude i deres første udekamp i sæsonen på et sidste minuts mål direkte på hjørnespark sat ind af Patrick Pedersen. Skjold tabte to point da de spillede 3-3 med KFUM, der er inde i en rigtig god stime og ikke har tabt i fire kampe. Fredag aften slog Skovshoved stensikkert Prespa med 55-0 i en kamp, hvor Andreas Mortensen scorede 3 mål. Han har dermed scoret 7 mål i de seneste to kampe.

I den anden ende af tabellen fik B1908 deres første point i sæsonen, da de slog Rødovre 2-1. Rødovre har nu tabt 4 kampe i træk, men har overrasket stort i pokalen, hvor de senest slog Avedøre  fra 2. division ud. HB skuffede både sig selv og modstanderen CSC i en kamp, hvor de tabte 4-0. Hvidovre formåede heller ikke at få vigtige point i bunden, da de tabte 2-1 til et KB hold, der har tabt en del point men har spillet uafgjort mod både Union og Skjold.

Amager ff er et hold, der både kæmper med spillet og pointene og der var intet at hente, da FB kom besøg. FB var klart bedst i et opgør, hvor man dog måtte nøjes med en 4-2 sejr. Målscorere for FB var topscorer Christian Pihl, midtbanedynamoen Jesper Liu scorede på et langskud og til slut kom den vævre kantspiller Paulo Basso på målstavlen.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

 

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles