Rønne vandt håneretten

Category: Senior - Bredde 2

ronne fa2000Arvefjendeopgør, tilskuerrekord og spænding var opskriften på lørdagens klassiske opgør på Bornholm.

Paradoksalt nok skal man til Bornholm for at hente en af sæsonens højdepunkter i Københavnserien. Men lørdag tog NB Bornholm i mod lokalrivalerne Rønne f.b. på Nexø Stadion. De to hold mødtes sidst i maj 2009 inden Nexø begyndte at kalde sig NB Bornholm, og dengang vandt Nexø 1-0 på Nexø Stadion. I lørdags var det dog revanche tid for Rønne f.b.

Hele 617 tilskuere overværede kampen, hvilket må formodes at blive sæsonrekord i Københavnserien medmindre, der kommer flere til returkampen. Tilskuerne var vidner til et opgør, som ikke nåede de store spillemæssige højder men til gengæld havde spænding. Omkring den halve time sparkede Rønnes Svend Iversen et frispark i mål til en 1-0 føring: føringen holdt dog ikke længe, da Martin udnyttede en ripost fra Rønne målmand Thomas Elfsborg efter en afslutning fra Lasse Holmegård.

2. halvleg var mere fight end godt spil. Som så ofte før var Rønnes Chriss Jakobsen i vigør og fem minutter før tid gik han igen bagom NB forsvaret og vippede bolden ind til Michael “Kvikke” Nielsen, der med en scoring kunne sikre Rønne sejren.

Rønne kan nu titulere sig konger af Solskinsøen indtil revanchen til foråret.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles