Overraskelse i Amagerdyst

Category: Senior - Bredde 2 0

Sidst lokalopgøret Dragør BK-Kastrup BK blev spillet var det en vigtig oprykningskamp om at komme i Danmarksserien, dengang trak Kastrup det længste strå og i lørdags mødtes de to hold så igen efter at Kastrup i sommers rykkede ned i Københavnsserien fra Danmarksserien.

I stedet af opgøret var nedrykkerne også særdeles godt spillende og kun en godt spillende Simon Schnell i Dragør målet sørgede for, at de ikke fik scoret. I det 39. minut er det dog Dragør, der har et hjørnespark, som Martin Nibe flot header i mål til pauseføring til hjemmeholdet. I 2. halvleg kan de 150 tilskuere se en fortsat stærk Simon Schnell gøre livet surt for Kastrup spillerne og ca. 20 minutter før tid er det Dragørs Rasmus Lenshøj, der fra kanten af feltet sparker bolden i mål til 2-0.

2-0 bliver også det højest overraskende slutresultat, der betyder, at Kastrup må overgive 2. pladsen, som man erobrede i sidste weekend, til BK Union. Omvendt var det Dragørs første sejr i sæsonen, hvilket bringer dem op på 6 point og gør, at holdet nu ikke er langt fra kontakt med de foranliggende hold.

Kilde: dragoer-boldklub.dk

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment