Optakt til ugens kamp mellem Fk. Prespa og CSC

Category: Senior - Bredde 5 0

Ugens kamp i denne runde er opgøret i serie 1, p2 mellem Fk. Prespa der kl. 19:00 i aften tager imod gæsterne fra CSC i Ryparken. Det er samtidig opgøret mellem rækkens nummer et og to.

Her på hovedstaden.lokalbold.dk har vi fået os en snak med repræsentanter fra begge klubber.

For Fk. Prespa havde assistent Sunaj Demirovski følgende kommentar til, hvordan holdet havde tænkt sig at slå CSC.

“Vi har tænkt os at bruge de hurtige kanter og angribere vi har. Vi vil krydsløbe og køre indlæg. CSC er lidt tunge nede bagved, så boldene skal langs jorden på den våde bane. Et hold som CSC scorer næsten altid, men vi vil stå tæt på dem for at forhindre det. Vores midtbane er hjernen bag holdet, som både kan forsvare og angribe – vi scorer mange mål fra midtbanen”.

På spørgsmålet om, hvem man specielt burde holde øje med, lød svaret prompte: ” Alderspræsidenten på 42 år, Erdinc, er vanskelig at forudse og er en dygtig spiller. Og så angriberen Øzgür, vores topscorer”.

 

“Bolddrengen” fra CSC, Thomas Julin, havde følgende at sige om, hvordan Fk. Prespa skulle besejres:

Vi mener selv, at vi har det stærkeste og mest rutinerede forsvar, så det burde ikke være noget problem at holde dem fra at score for meget. I den modsatte ende har vi nogle spillere, som vi klart mener, vil kunne åbne deres forsvar. Jeg vil ikke nævne nogle profiler – folk må selv komme ud og se”.

Begge klubfolk udtalte i øvrigt, at sæsonens klare mål var opryking. Det bliver med andre ord en kamp med en masse tænding, fight og forhåbentlig god fodbold.

 

Husk at ‘Like’ hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment