Optakt til ugens kamp med Rønne træner Søren Folkmann

Category: Senior - Bredde 5 0

Hovedstaden Lokalbold har ringet og fået en snak med Rønne fbs træner Søren Folkmann som optakt til morgendagens opgør mod KFUM.

I Rønne fb havde man forventet en noget bedre start på foråret end de to tabte kampe mod Amager FF og AB Tårnby. Især i kampen mod AB Tårnby mener Søren Folkmann, at man havde fortjent mere. I begge de tabte kampen har man spillet nogle fornuftige 1. Halvlege, men har haft problemer med at følge det op efter pausen.

Søren Folkmann fortæller:

”Vi har haft et godt møde i løbet af ugen og måske vil ændre lidt på taktikken. Det er som om, at de andre hold har luret os lidt af og har ladet os have initiativet. I efteråret havde vi held med at overlade lidt mere af spillet til modstanderen og så straffe dem, når vi erobrede boldene ved at slå bolden ned bag deres backer og udnytte vores hurtige folk på kanten.”

Omstændighederne tvinger også Rønne til at have en lidt mere afventende taktik, man er ramt af hele 7 afbud til morgendagens kamp. Men ellers er der man ved godt mod i truppen og har tro på tingene.

 

Husk at ‘Like’ hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment