Optakt: FK Prespa – Fremad Valby

Category: Senior - Bredde 12

benjamin_balslevLørdag byder på topkamp i Københavnserien, når nummer to FK Prespa tager i mod Fremad Valby kl. 15.00 i Ryparken.

Fremad Valby har været ganske suveræne siden sommeren nedrykning fra Danmarkserien. Erfter syv kampe har valby klubben maxpoint og en målscore på 15-4. Lørdag kommer de dog på en svær opgave, når Prespa tager imod. Prespa er også stadig ubesejrede i sæsonen, men har spillet tre af de syv kampe uafgjort, dog er de sidste tre vundet.

Fremad Valbys Benjamin Balslev aka. “Røde Romario” har udtalt følgende forud for kampen: “Vi glæder os super meget til kampen. Vi har trænet specifikt på den taktik, som vi mener er bedst mod Prespa. Og det er ikke en hemmelighed, at vi skal ud over stepperne. Når det er sagt, så har vi stor respekt for Prespa og deres hjemmebane i Ryparken. Det plejer at være nogle fede kampe derude.”

Siden 2003 har de to klubber mødtes seks gange – to gange i Københavnserien og fire gange i Serie 1. Fremad Valby har vundet tre af kampene, Prespa to og et enkelt opgør er sluttet 1-1, hvilket er det seneste opgør mellem de to klubber d. 26.4 2014 på Valby Stadion. Kun en enkelt gang har det sejrende hold vundet med mere end et mål, det var i 2005, hvor Fremad Valby vandt 6-2 hjemme. Der skal ikke forventes en målrig kamp. I gennemsnit scores kun tre mål i de indbyrdes kampe og her er indregnet den ene kamp, som sluttede med otte mål. Men uanset hvad er der lagt op til en spændende topkamp.

Hovedstaden.Lokalbold regner med at liveopdatere fra kampen på Facebook.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link. 

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles