Opsamling på weekendens runde i Serie 1

Category: Senior - Bredde 2 0

Nederlag til topholdet og flere amageropgør i Serie 1

Runden blev indledt fredag aften, hvor Husum BK hjemme tog imod Østerbro IF. Det blev en målrig affære, hvor Husum bragte sig foran 2-0, men måtte se Østerbro IF vende kampen til en 3-2 føring inden de udlignede til slutresultatet 3-3. Hekla overraskede, da de på hjemmebane slog topholdet fra Hellas. Det var Hellas første nederlag i sæsonen, hvor det hidtil er blevet til 6 sejre og 2 uafgjorte.

Bundproppen KFB fik heller ikke i denne runde sin første sejr, men må stadig nøjes med de 3 point, der er hentet via uafgjorte. Lørdag tabte de 5-1 til IF Føroyar, der ligesom KFB har hjemme på Kløvermarken. Et andet Amageropgør stod   imellem Sundby BK og Tårnby FF. Begge hold havde inden kampen 12 point men efter kampen har Sundby 15, da de vandt opgøret 2-1.

BK fix var hårdt ramt af skader og fik tilmed en spiller skadet under opvarmningen, da man skulle møde BK Rødovre. Det var derfor hårde odds for bundholdet, der dog også selv erkendte, at de tabte fortjent 3-1 til rækkens nummer 2. Søndag blev rundens sidste kamp spillet, da Nørrebro United tog imod Vigerslev, der var dog ikke meget venlighed fra værternes side, der sendte Vigerslev hjem med et 4-0 nederlag.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment