Opsamling på KS kampene

Category: Senior - Bredde 5 0

Union er stadig i hælene på SKjold og SKovshoved har stadig ikke fundet melodien efter sommerens nedrykning.

Københavnsseriens tophold BK Skjold havde allerede tirsdag i sidste uge taget endnu og sejr og konsolideret sin 1. plads i rækken. Weekendens resultater ændrede ikke på, BK Union stadig er førsteudfordrere til Østerbroklubben, da de vandt 2-0 ude over Fremad Valby på mål Theis “Rumle” Pedersen og Serdal Zulfer. Rønne fortsatte også deres slingre kurs og vandt i denne weekend 4-2 hjemme over Dragør i en kamp, hvor Tommy Knudsen scorede to gange og Svend Iversen og Chriss Jacobsen scorede hver en.

KFUM har mistet pusten lidt i toppen af rækken og måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Prespa, hvor forsvarsspilleren Mikkel Hansen sned sig med frem og udlignet Prespas føring. Skovshoved er slet ikke kommet igang efter nedrykningen fra DS og fredag aften tabte de 2-1 til FB. Målscorer for FB var selvfølgelig Toke Hyldgaard, som er helt ustyrlig for tiden.

Nedrykkerne fra Kaatrup havde til gengæld succes, da de vandt over KB med 2-1 på mål af Jackie Christensen og Adam Fogt. Oprykkerne fra Hvidovre rykkede under stregen, da de tabte med 5-1 ude til Amager FF, der har placeret i midten af tabellen med 10 point.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment