Masser på spil i de københavnske rækker lørdag

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 2

jaegersborg_skjoldBåde i Danmarksserien, Københavnsserien og Serie 1 spilles der vigtige kampe lørdag. Se denne gennemgang for nogen af de vigtigste.

Hvis vi starter ovenfra skal Jægersborg i Danmarksserien ud i en meget vigtig bundkamp mod Virum-Sorgenfri, der ligger lige under Jægersborg i turneringen. Dette er også en vigtig kamp i de lavere rækker, da den kan have betydning for hvor mange hold, der rykker ud af KS og Serie 1. Ligeledes spilles en vigtig kamp i Nymosen, når GVI tager i mod Kastrup Boldklub. Med en sejr kan Kastrup sikre sig 2. pladsen, der sikrer kampe mod de andre 2’ere i Danmarksserien om oprykning til 2. Division. Omvendt skal GVI bruge point for at holde nedrykningsstregen på afstand. Kampen spilles kl. 14.00 og allerede kl. 13.00 spiller Jægersborg.

I Københavnsserien er det sidste runde, hvor det skal afgøres, hvem der skal have 2. pladsen og spille oprykningskamp om en plads i Danmarksserien. Skovshoved kan selv afgøre det ved at vinde over bundholdet CSC. CSC kæmper dog for en spinkel mulighed for overlevelse. Læs eventuelt vores indlæg fra i går, om den tætte nedrykningskamp i KS, der involverer mange klubber. Bagfra presses Skovshoved af Prespa, der skal til Bornholm og spille mod Rønne, hvilket traditionelt altid er vanskeligt. Ud ad lørdagens syv kampe i KS, er det faktisk kun opgøret Frem-B1903, hvor der ikke er noget at spille for.

I serie 1 kan Tårnby FF sikre sig oprykning med en blot et pont mod FC Udfordringen. kampen spilles kl. 13.00 i Tårnby. I bunden skal Amager FF og BK Rødovre bruge point, hvis de vil undgå at være afhængige af at 2’eren i KS skal rykke i DS for at undgå nedrykning. De har dog vanskelige modstandere i Husum og Dragør.

Kom ud på banerne og se sæsonafslutningen i serierækkerne inden EM går på skærmen. Ellers kan du følge med på vores Facebook side, hvor vi vil opdatere i løbet af dagen.

Husk at like os på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles