Mark Svendsen fortæller om topkampen Husum-Tårnby ff

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 7

mark_svendsenDet var dramatisk topkamp i Serie 1 mellem Husum og Tårnby fredag aften. Vi har talt med Tårnby topscorer Mark Svendsen om opgøret.

Hvorfor skifter kampen så drastisk i de sidste fem minutter?

Da vi kommer på 3-2 ser vi nok muligheden for at hive et enkelt point. Da vi udligner vælger vores træner at blive ved med at køre og jagte de 3 point. Han sagde, at der ville komme en enkelt chance til, og den scorede Michael Larsen så på. Jeg tror Husum troede den bare skulle køres hjem. Så det gav det os blod på tanden at reducere og så får vi nok et ekstra boost da den så blir 3-3. Jeg er nødt til at rose gutterne helt vildt for det her comeback alle mand gav alt og det lykkedes så heldigvis.

Husum var efter kampen utilfreds med dommeren. Har de sag?

Dommeren synes jeg i bund og grund, gjorde det fint nok. Han kunne måske have fløjtet et par stykker til Husum, men han kumme også have fløjtet et par stykker den anden vej.

Med jeres sejr er spændingen øget i toppen. Tror du i kan nå at at hente 1. pladsen?

Vi fokuserer bare på at vinde vores kampe. Det er det eneste, der tæller. Jeg går ikke så meget op i 1. eller 2. Pladsen. Men synes, at det er fortjent, at begge hold ligger, hvor de gør.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles