Krise i Union?

Category: Senior - Bredde 3

morten_vintherSidste sæson var Union stort set usårlige. Nu har de tabt fire kampe i træk.

I sidste sæson var Union tæt på en for klubben historisk oprykning til Danmarkserien, der kiksede i allersidste spillerunde. Klubben var derfor naturligvis også blandt favoritterne til denne sæson. Men her syv kampe inde i sæsonen har klubben kun fået to sejre og har lidt fem nederlag heraf fire i de seneste fire kampe. Hvad kan der dog være sket ind over sommeren?

I starten af september udtalte cheftræner Morten Vinther til klubben hjemmeside: “Sidste sæson var helt fantastisk og vi var næsten usårlige. Op mod denne sæson har vi mistet et par spillere og har haft en lang række skader samt afbud, hvilket betyder, at vi I sæsonens første fire kampe allerede har benyttet 23 spillere. (…)

Den næste måneds tid skal vi bare forsøge at hænge I og få samlet så mange point som muligt, indtil vi forhåbentligt er I fulde omdrejninger trupmæssigt igen. Spillersituationen gør naturligvis også, at 2. Holdet er presset. Normalt vil det være muligt for os at sende flere spillere fra 1. Holdet ned og spille på 2. holdet end det har været i indledningen af sæsonen. 

Jeg synes faktisk, at vores ideal startopstilling potentielt er stærkere end sidste sæson. Vi har fået Anders Clausen I omdrejninger, Kasper Thorsvang er tilbage fra en skade og Simon Mørck er også tilbage for fuld tryk I truppen.”

Afslutningsvis runder Morten Vinther af med at sige: “Jeg synes, at alle spillere og trænere omkring seniortuppen er med til at give et godt miljø og vi har nu også bygget ovenpå ved at tilknytte en fysisk træner samt en fysioterapeut. Samlet set mener jeg derfor, at vi er styrket som både hold, seniorafdeling og klub i denne sæson.”

Resultatmæssigt må man ihvertfald konstatere, at Union er inde i en krise. Næste mulighed for at vende resultaterne har de lørdag kl. 13.00, hvor HB kommer på besøg.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles