Københavnsserien afgjort

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 4

hvidovre400Brikkerne faldt på plads i Københavnsserien i dag. Skovshoved skal ud og spille kvalkampe om oprykning til Danmarksserien.

3-1 vandt Skovshoved over CSC, hvilket betyder, af skovserne d. 22 juni skal spille kvalkamp mod Sjællandsseriens nummer 4 om oprykning til Danmarksserien. Modstanderen bliver enten Karlslunde eller RB 1906. Resultat betød også, at CSC definitivt er rykket ned til Serie 1. Her følges de med HB, der rykker ned efter et katastrofalt forår, hvor holdet vandt de to første kampe, men har tabt de seneste 11 senest 3-2 til FB, der ikke havde noget at spille for.

KB kan stadig drømme om overlevelse. På trods af et sidste runde nederlag til oprykkede Fremad Valby kan fjerdesidstepladsen betyde, at KB kan overleve i Københavnsserien, hvis Skovshoveds rykker op.

Sundby, KFUM og Union kæmpede om at undgå femtesidstepladsen, der kan ende med at betyde nedrykning, hvis resultaterne i andre rækker går Københavnerklubberne i mod. Union gjorde selv arbejdet færdigt ved at slå NB Bornholm 2-1 på trods af, at NB Bornholm bragte sig foran.

Sundby trak nitten, da de tabte den indbyrdes kamp til KFUM med 2-0. Det betyder, at Sundby i den kommende tid skal holde øje med andre resultater.

Prespa gjorde hvad de skulle for at presse Skovshoved i toppen, da de slog Rønne 2-1 på Bornholm, det var dog ikke nok, da Skovshoved vandt.

I den sidste kamp vandt Frem 2-1 over nedrykkede B1903.

Vi vi naturligvis følge op på op- og nedrykning i den kommende tid.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles