KFUM overraskede mod Skovshoved

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, Senior - Elite 5 0

kfum400De fleste havde regnet med, at Skovshoved ville tordne afsted fra første kamp. Men KFUM ville det anderledes og fik 0-0 med hjem fra Leo Ground.

Spil og chancer var ikke nødvendigvis til en nulløsning bl.a. ville KFUM gerne have haft et straffespark til tilbagevendte Brian Jensen. Den store angriver gjorde comeback i KFUM trøjen efter en et års tid, hvor han forsøgt sig i FB. Angriberen var ikke den eneste nye på holdet. På midtbanen debuterede både Peter Rønning og Malte Larsen. Førstnævnte er opfostret i KFUM, men har de seneste år spillet i KB. Malte Larsen er kun 20 og kommer fra Serie 3 klubben Vestia.

Skovshoved virkede lidt nervøse i kampen – måske tyngede favoritrollen. Topscorer og altid farlige Andreas Mortensen måtte således for en gangs skyld gå målløs fra banen.

Skovshoved mistede to vigtige point i topstriden, hvor de torsdag møder BK Union i en uhyre vigtig topkamp. Med Skovshoveds pointtab topper Union fortsat rækken på trods af, at de først spiller deres første kamp mandag aften ude mod Hvidovre.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment