KFUM hænger på i toppen

Category: Senior - Bredde 2 0

KFUM har vundet de seneste tre kampe i KS og ligner mere og mere et hold der for alvor vil blande sig i oprykningen. I weekenden gæstede holdet Bornholm og Rønne fB, hvor udbyttet blev en 5-0 sejr.

Rønne fB er som navnet antyder, en overbygning af flere hold. Denne konstruktion betyder at holdets hjemmebane skifter hver sæson, således at moderklubberne bliver tilgodeset. Mens hjemmebanen på Rønne stadion Syd gennem de seneste år nærmest har været et uindtageligt fort, og derfor fået tilnavnet Nightmare Park, så kunne noget tyde på at samme navn kunne gælde Rønne stadion Nord. Dette lyder umiddelbart fint for bornholmerne, der er dog bare lige den forskel, at mens Syd var et Nightmare for udeholdene, så har Nord vist sig at være det for hjemmeholdet – efter de første to hjemmekampe, har Rønne fB nemlig tabt begge kampe så klart som 5-0!

I første hjemmekamp tabte man til Bk. Fremad Valby og i denne weekend var det så KFUM der storsejrede.

Hjemmeholdet startede ellers kampen fint, hvor man lagde ud med to store muligheder, som dog ikke førte mål med sig. I stedet var det gæsterne fra Emdrup der efter ca. en halv times spil kunne gøre det til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg var ikke mere end 10 minutter gammel da KFUM øgede til 2-0 på et hovedstød af Brian Jensen. Gæster scorede yderligere 3 mål og gav dermed hjemmeholdet deres andet 0-5 nederlag ud af de to hjemmekampe.

Eneste lyspunkt for Rønne fB må være, at Thomas Elfstrøm for anden kamp i træk pillede et straffespark.

 

 

Kilde: ronnefb.dk

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment