Hvidovre er til grin

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 5

kbu400For et par sæsoner siden stod der hvuk (hjemmehold vundet uden kamp) ud for resultatet mellem Rønne fB – Hvidovre IF. Efter weekendens runde stod der 16-0!

 

Holdet skal være et mix af to type spillere: Unge spillere som har fremtidigt potentiale til at blive en fast del af førsteholdstruppen og divisionsspillere, der ikke er i kamp på førsteholdet, og som derfor kan få kamptræning på et fornuftigt niveau i Københavnsserien.”

Sådan skriver HIF på hjemmesiden om deres hold i KS. At dømme ud fra weekendens kamp, så ser det meget sort ud for fødekæden til divisionsholdet. Det er ikke værd at lægge så meget i resultatet, for alle hold i KS ville tabe stort til Rønne fB, hvis de mødte op til kamp med kun otte spillere. Det der er værd at bemærke, det er at det er netop HIF, en klub der tidligere har vundet danmarksmesterskabet tre gange og omtales som traditionsklub. Desværre er der ved at udvikle sig en trist tradition med at klubben, hver gang den skal til Bornholm, fremstår som særdeles uprofessionel og pinlig.

Bornholm sender hver uge to seniorhold, et U17 drenge, et U15 drenge og et U15 pige til Sjælland for at spille kamp.

Det klæder bestemt ikke  HIF, at man kun sender otte, JA! 8 spillere afsted til en 11-mandskamp!!!!

Målene blev i øvrigt scoret af: Chriss Jacobsen 5, Hampus Andreasen 3, Svend Iversen 3, Edonis Emini, Alexander Pedersen, Mads Håkansson, Allan Dyhr og Stefan Lindqvist – Alle 1.

kilde: ronnefb.dk

Link til nyheden om da HIF aflyste på Bornholm

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles