Husum til topopgør med sejr – Tårnby med nederlag

Category: Senior, Senior - Bredde, top nyheder 4

taarnby-husumPå fredag står en af sæsonens mest interessante kampe i Serie 1, når nummer 1 Husum tager i mod nummer 2 Tårnby ff, men holdene kommer til opgøret med vidt forskellige udgangspunkt.

Tårnby ff skuffede voldsomt, da de tabte 3-4 til bundholdet BK Rødovre. Et nederlag der fik en Tårnby ff tilhænger til at udtrykke følgende på Facebook: “Tårnby ff få hofteholdere af og spil noget herrefodbold, det er jo nu, at i skal vise, at i har nosser og er et tophold” Det får de så sandelig lov til at bevise, når Husum på fredag tager i mod til et vaskeægte topbrag, der kan bringe oprykningen meget tæt på for Husum. Tårnby skal nok håbe på, at Mark Svendsen har endnu en god dag, den altid farlige angriber scorede også to af målene i nederlaget.

Husum der i mod fik en perfekt optakt med en stensikker 5-0 sejr over VLI, der ligger omtrent side om side med BK Rødovre i tabellen. To mal af Milan Johansen og Josef Moussa og et af Lasse Syndergaard.

Det kan ikke blive andet end et brag på fredag og i den kommende uge, vil vi præsentere lidt statistik for de to holds interne opgør inden braget.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles