Husum supports formand: Vi vil ligge max pres på

Category: Senior, Senior - Bredde 2

husum_support_logoHusum supports formand Mads “Stange” fortæller lidt om kærligheden til Husum og forberedelser til topkampen mod Dragør.

Hvorfor støtter du Husum Boldklub?

Jeg støtter Husum Bk, fordi jeg har spillet dig i hele min ungdom, det er der jeg bor, det er der jeg har mine venner, klubben er som en stor familie med det mest unikke sammenhold jeg nogensinde har mødt. Blandt alle aldersgrupper.

Hvordan kan det være Husum er uovervindelige i denne sæson?

Jeg var inderst inde helt sikker på vi ville være topkandidater denne sæson i og med, vi ikke rykkede op til KS sidste sæson. hvilket var meget godt . Samtidig har vi en masse nye ansigter hvilket har gjort truppen stærker , men også at de er så hurtig sammenspillet gør at vi er stærke. Så har vi bare den bedste og bredeste trup.

Er der noget særligt i vente fra fansene til topkampen mod Dragør lørdag?

Vi har forberedt et kæmpe konfetti show til vores indløbssang , og så vil man kunne forvente at vi vil ligge MAX pres på Dragørs spillere og dommeren på hård men retfærdig måde. Man skal frygte at spille i Husumparken.  

Hvad ender kampen?

2-0 Målscorere : Paulo Hansen og Lasse Syndergaard.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles