Husum spiller: Heimdal var en smule ynkelige

Category: Senior - Bredde, Senior - Elite 3

husum-sundby400Vi har fået lov at bringe Husum Supports interview med Mikkel Howalt efter efterårets sidste kamp mod Heimdal.

Hvad er din reaktion på jeres kamp?

Stolpe ud for første gang i sæsonen. Heimdal var ubeskriveligt heldige. Vi kørte dem i bund fra første fløjt, men Kasper Hvidt fløj rundt, som en anden kænguru inde på kassen. Eneste mand med niveau til rækken, vurderet på den kamp. Jeg ved ikke om de tror en sejr giver 1 point, men de jublede ved slutfløjtet som var de rykket op. En smule ynkeligt og uambitiøst af 3. Pladsen.

Hvordan vil du vurdere jeres modstander?

Det er det, uden sammenligning, dårligste hold vi har mødt i år. Det er et hold, med en plan. Spil den til Weasley og håb han scorer. Har han en offday, ville de ikke lave et eneste mål til paralympics. Det er et hold, der spiller på alle tangenter. I fredags før kampen blev der varmet op i mørke. De kunne ikke få gang i lyset og selvom de tvivlede på at der ville komme gang i det, varmede de op som gjaldt det deres liv, hænger ikke sammen vel? Først da dommeren truede med at aflyse kampen, kom deres træner i tanke om hvordan man tændte det.

De prøvede bare at psyke os, men heldigvis var min blinde mor med på bænken, hun gav os lige et par fif. Det fortsatte under kampen. De fortsatte lidt som barnet, der skulle have været en plet på lagenet, han vil bare gerne ses. Selvom alle er ligeglade med ham.

Efter kampen fortsatte deres træner så, han kaldte vores midtstopper for “sorte svin”, meget moden opførsel af en voksen mand på 38, som oven i købet er nydansker selv. Da han så havde grinet og fortsat med lidt skældsord kunne vi slutte af. En pinlig, barnlig og ubeskrivelig uintelligent opførsel, der simpelthen ikke hører hjemme nogen steder. Hans store smil efter kampen, tyder dog på han ikke kender til almindelig pli og ordentlig opførsel og er ikke utænkeligt at han ville have godt af en session hos min skønne kæreste der er terapeut og lige pt tager sig af børn med problemer. Så selvom han ikke passer ind på den fysiske alder, er jeg sikker at han ikke vil føle sig udenfor grundet hans mentale alder.

Var kampens resultat ok?

Nej. Heimdal var ikke i vores felt en gang den kamp, målet de scorede var dog pænt. En clearing der fandt vej til deres angriber, der chippede den flot ind udenfor feltet. Hvor vi nok var i deres felt lige så mage gange, som de havde succesfulde afleveringer. Så en 15-20 stykker.

Er i tilfredse med pointhøsten her i efteråret?

Havde de to sidste kampe, været de to første havde jeg ikke tøvet og svaret ja. Men efter 11 sejre, er det lidt en øv følelse at gå på ferie med. Lyder måske en smule utaknemmeligt, men 1 point i to kampe hvor vi i og for sig havde fortjent 4. Sådan er fodbold bare indimellem og vi er stadig efterårets hold, der har spillet, vundet og opført os som gentlemen.

En stor tak skal ligeledes lyde til vores trofaste fans, der har fulgt os larmende, støttende og med højt humør gennem et uforglemmeligt efterår. De er lige så unikke som vores pointhøsten i de første 11 kampe. Stor tak fra hele truppen.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles