Frem-profil vil have mere

Category: Senior - Elite 3 0

Mikael Simonsen føler, at BK Frems gode start på turneringen burde aftvinge et højere ambitionsniveau for resten af sæsonen.

Lørdag eftermiddag hentede 2. divisions-klubben Frem tre nye point til samlingen, da Avarta blev besejret med 2-1. Og den sejr var der ifølge Frems Mikael Simonsen ikke meget at sige til.

“Vi starter kampen skidt, og har svært ved at få spillet til at hænge sammen. Vi får så en kæmpe opsang i pausen, og får leveret langt bedre i anden halvleg. Derfor var det også ret fortjent, at vi løb med sejren”, siger Simonsen, der nu vil kigge mod toppen af tabellen.

“Vi kæmper naturligvis for at opnå klubbens målsætning, der hedder, at vi skal overleve i denne sæson. Men det er klart, at man gerne vil have mere, når det går så godt. Jeg mener i hvert fald, at vi godt snart kan begynde at tale om at skulle slutte højere oppe i tabellen, for jeg tror på, at vi har holdet til at slutte i toppen”, siger Simonsen ifølge bold.dk

Med sejren over Avarta er Frem nu noteret for 24 point for 13 kampe, hvilket er nok til en flot delt fjerdeplads. Frem møder i næste runde bundholdet NB Bornholm på udebane.

 

Kilde: Bold.dk

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment