Fortsat spændende lavt rangerende hold med i DBU Pokalen

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 7

taarnby-sunredI modsætning til tirsdagens resultater var det primært de højest rangerende klubber, der avancerede fra onsdagens opgør i DBU Pokalens 3. runde.

Danmarksserieholdet Jægersborg fik sig kold spand vand i hovedet, da de kom bagud 1-0 mod Pioneren, der blot spiller i Serie 1. Danmarksseriespillerne spillede uinspireret på en langhåret bane i Valby, men det kan ikke hjælpe noget at bruge det som undskyldning, når ens egen bane ikke kan benyttes grundet fuglelort. Jægersborg fik dog kæmpet sig tilbage og vandt 2-1, da Louis Veis blev matchvinder kort før tid. Jægersborg havde en dag spillet i undertal en halv time, da Muhammad Chancini blev vist ud for hænderne på bolden efter omkring en time.

Fremad Valby rykkede op i Danmarksserien i lørdags og i dag gik de videre i DBU Pokalen ved at slå Sunred Beach fra Serie 1 med 2-1. Nummer to i Københavnsserien Skovshoved gik også videre, da de slog Union 2-0 efter 0-0 ved pausen. Union sparede hele start 11’eren til sæsonens afsluttende kampe, så det var ikke overraskende at Skovshoved vandt.

VLI har ikke haft den bedste sæson og det holdt også hårdt med at slå Copenhagen Calcio fra Serie 5 ud. Calcio er dog også et stærkt hold med 14 sejre i 16 kampe og blot et nederlag. Men Serie 1 holdet fra VLI blev dog stopklodsen for det fremadstormende Serie 5 hold.

FC Babylon topper deres Serie 4 række foran bl.a. Real l’ Hopital, der ligger nummer 3. I aften mødtes de to hold i pokalen og det var FC Babylon, der kan drømme fortsatte pokaldrømme, da de vandt 3-2. Real l’ Hopital er en samling økonomistuderende, der har spillet sammen de seneste fem år. I sidste runde slog de Amager ff fra Serie 1 ud, men der skulle altså et andet serie 4 til at slukke pokaldrømmene.

Serie 4 pulje 12 er en stærk række, der foruden FC Babylon og Real l’ Hopital også indeholder de meget hypede FC Græsrødderne. Græsrødderne avancerede også i aften, da de i en TV-transmitteret kamp slog BK Rødovre fra Serie 1 ud. Poul Hübertz, Daniel Udsen og Dennis Cagara scorede. Rødovres sejrsstime på tre sejre i Serie 1 blev dermed stoppet.

Endelig slog Serie 2 holdet B 1960 Østerbro if ud med 7-6. Hvilket lugter lidt af en straffesparksafgørelse.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles