Flot comeback af Fremad Valby

Category: Senior - Bredde 3 0

Alt lå til BK Union i mandagens hjemmekamp men Fremad Valby fightede sig tilbage i kampen

Det var to af midterholdene i Københavnsserien, der mødtes 2. påskedag. En sejr var vigtig for begge hold, da en sejr ville betyde at man stadig ville kunne have forhåbninger om at være med i den sjove ende af rækken.

BK Union kom godt ud og sad på opgøret fra start og fik også scoret to gange i 1. halvleg ved Serdal Zulfer og Michael Vester. Fremad Valby fik dog reduceret en enkel gang i en situation, hvor man fulgte godt op på en returbold fra Unions keeper John Emil Winberg.

Det så ud som at Union lukkede kampen i 2. halvleg, da Michael Vester løb fra Fremad Valby forsvaret efter en lang bold fra forsvaret og uselvisk serverede bolden for fødderne af Anders “Bird” Larsen, som blot behøvede sætte en inderside på. Lidt efter fremtvang netop indskiftede Karsten Marjø et straffe, som Theis “Rumle” Pedersen sikkert eksekverede. Med stillingen 4-1 og 25 minutter tilbage af kampen, forventede de fleste at opgøret var lukket.

Fremad Valby kæmpede dog videre og fik hurtigt scoret et mål til 4-2. På et frispark lidt udenfor feltet afsluttede Fremad Valby flot men måtte se Union keeperen i en flot redning. Dommeren dømte dog mål. Om der var mål kan du selv vurdere i klippet her.

Med kort tid igen fik Fremad Valby også udlignet til 4-4, hvilket også blev kampens slutresultat. Meget skuffende for Union spillerne men opløftende for Fremad Valby, som viste flot moral.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment