FB slog fB

Category: Senior - Bredde 3 0

Oprykningsdrømmen for Rønne fB led et knæk, da bornholmerne tabte 2-1 til FB i Frederiksberg Idrætspark. Frederiksbergklubben spillede sig med sejren over bornholmerne op på siden af dem, så begge hold nu ligger med 41 point, samtidig har de spiller en kamp færre.  

Københanvnsseriekampen mellem FB og Rønne fB startede med fuld fart på og der skulle da heller ikke gå mere end fem minutter før Mads Bæk Pedersen havde bragt hjemmeholdet foran. Målet blev sat ind fra kanten af feltet efter at målscoreren selv havde skabt chancen.

Det høje tempo fortsatte og der gik da heller ikke mere end 10 minutter efter første scoring før kampen anden faldt. Chriss Jacobsen udbyggede sin status som topscore for Rønne fB da han bragt balance i regnskabet efter opspil af Edonis Emini og Tommy Knudsen.

Resten af halvlegen bølgede spillet frem og tilbage – tættest på et føringsmål var Rønne, men stolpen reddede for hjemmeholdet.

FB endte med at vinde kampen 2-1 på mål af Morten Skaarup efter ca. et kvarters spil af anden halvleg, en halvleg der bød på et lille FB-overtag, som også tillod at brænde et straffespark kort før de scorede sejrsmålet.

 

Kilde: ronnefb.dk 

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment