Er FB på vej mod Serie 1?

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 6

fb_boldklubFB tabte lørdag deres fjerde kamp i træk og er uden sejr siden 17. oktober.

Efter fire kampe i foråret har FB endnu ikke fået point og synker langsom mod bunden af Københavnsserien. Lørdag var det Union, der slog FB 3-1 i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om resultatet. Målscorer for FB var højreback Thomas Pedersen med hans sjette sæsonmål og får Union scorede Ingolf Troensegaard, Sam Shepherd og Robert Debel Rasmussen. Union ligger under stregen og i sidste weekend tabte FB 1-2 til CSC, der ligger anden sidst. Det var i øvrigt kun CSCs anden sejr i sæsonen.

FB ligger placeret midt i rækken med 22 point, men stillingen er tæt og Union sikrede med sejren kontakt mellem bunden og midterfeltet. I praksis er 8-9 hold i faregruppen for nedrykning og hvis ikke FB snart får vendt situationen, kan de komme i store problemer. Holdet havde ellers et udemærket efteråret, hvor Iørn Uldbjerg og holdet for første gang siden sommeren 2012 prøvede at vinde tre kampe i træk.

Resultaterne i foråret gør, at lørdagens hjemmekamp mod NB Bornholm er meget vigtig for FB. NB Bornholm balancerer på nedrykningsstregen med 17 point og en sejr vil betyde meget for begge hold i bundkampen. Det samme er tilfældet for Union og KFUM, der også mødes lørdag. Holdene ligger placeret i bunden med henholdsvis 17 og 20 point.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles