Endelig en sejr til Hellas

Category: Senior - Bredde, Senior - Elite 1

udfordringen_husumHellas fik sæsonens første sejr og det var en overraskende stor en af slagsen.

Hele 5-0 blev Nørrebro United sendt hjem fra Engdraget med. Indtil sidste runde havde Hellas slet ikke fået point i sæsonen, men man fik hul på pointtørken med et 0-0 resultat mod Vigerslev. Resultatet var samtidigt en understregning af, at Nørrebro United er et svingende hold, der kan vinde stort den ene weekend for at tage tilsvarende stort den næste.

Vigerslev er inde i en dårlig stime. I sidste uge tabte man point til den absolutte bundprop Hellas og i denne runde tabte holdet hele 7-0 til FC Udfordringen. Den store målhelt i kampen var Martin Vixø Kristensen, der scorede fire gange. Martin Everland scorede to og Jakob Bacher Dieckmann en enkelt gang.

Med Hellas sejr blev det tættere i bunden, da VLI tabte 2-1 til Heimdal, samtidigt spillede de to midterhold Tårnby og Hekla 2-2, hvilket ikke rigtigt flytter nogen af holdene i tabellen.

Sundby hænger fortsat på i toppen efter en 3-2 sejr over Sundby. Det mest bemærkelsesværdige fra denne kamp var at Sundby udnyttede, at Føroyar på et tidspunkt havde hele 4 mand ude med gult kort.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles