En klassisk sidsterunde kamp

Category: Senior - Bredde 2 0

Torsdag aften var der nedrykning på spil i Tingbjerg.

Brønshøj er storebror i den nordvestlige ende af københavn, mens at BK Union er en af de frækkere mindre brødre. Torsdag aften mødtes de to klubbers 2. hold i sæsonens sidste kamp i Serie 2 pulje 5.

Brønshøj var allerede inden kampen vindere af rækken med 9 sejre og en enkelt uafgjort, hvorimod at BK Union lå lige under stregen med samme pointantal som fire andre hold. Union lå under stregen i kraft af, at man havde meldt afbud til en af sæsonens kampe. Med et nederlag ville Union derfor være færdig i Serie 2 blot året efter, at man var ryket ud af Serie 1.

Kampen på kunststof bød på et Brønshøj hold, der vanligt forsøgte at spille boldbesiddende angrebsspil mens Union leverede en knaldhård fight med fokus på omstillingerne. Brønshøj havde bolden klart mest men Union var farligst. 10 minutter inde i 2. halvleg resulterede det i at, Unions angriber Anders “Bird” Larsen fik scoret til 0-1. Det var en stilling, der holdt kampen ud.

Resultatet betyder, at Union har reddet endnu en sæson i rækken, da B93 og Amager FF, som også begge ligger med 12 point, skal mødes og derfor ikke begge kan komme op på 15 point som Union. Med sejren avancerede Union faktisk til en delt 4. fjerdeplads, hvilket bevidner hvor tæt denne række er.

Hvis nogen undrer sig over, hvorfor, at ikke alle kampe skal spilles samtidigt i sidste runde, kan det oplyses, at turneringsreglementet gør, at man kan flytte sin kamp frem på sidste spillerunde men ikke tilbage.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment