Drama i bunden af Københavnsserien før sidste runde

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 3

vanlose sejrMed kun en kamp tilbage i Københavnsserien kæmper seks hold deres chance for at overleve i Københavnsserien.

Som det set ud lige pt. rykker tre hold ud af Københavnsserien og fjerdesidst er afhængig af om Københavnsseriens nummer 2 rykker op via kvalifikationsspillet mod de andre lokalunioner.

B1903 på sidstepladsen er rykket ned. Men CSC, HB og KB kæmper om at slutte på fjerdesidstepladsen, der vil gøre holdene afhængige af om nummer to i KS rykker i DS, hvis og såfremt, at alt ender, som det er lige pt. Se for øvrigt vores facebookside, hvor FB formand Martin Busk glimrende har gjort rede for nedrykningsscenarierne.

KB kan selv afgøre det ved at slå allerede oprykkede Fremad Valby, men det er en svær opgave, da Fremad Valby i sidste uge viste, at de ikke er gået på ferie tidligt, da de slog rækkens nummer to Skovshoved. HB skal altså håbe KB sætter point til samtidigt med, at de slår FB, der ikke har noget at spille for. Det virker dog som en vanskelig opgave, da HB har tabt de seneste 10 kampe! Senest tabte HB 4-3 til allerede nedrykkede B1903 efter at have været foran 3-0!

Hvis KB taber og HB maks får uafgjort, kan CSC overhale begge med en sejr over Skovshoved. Det bliver dog en meget svær opgave, da Skovshoved kæmper for at sikre sig 2. pladsen! Alle hold må kæmpe for det på lørdag selvom, at det meget vel kan vise sig som spildte kræfter, hvis fjerdesidst alligevel rykker ned.

Der er også en risiko for, at femtesidst rykker ned. Her er der også spænding til det yderste, da Sundby, Union og KFUM ligger side om side med 31 point.

Union møder et af foråret bedste hold NB Bornholm, der dog kommer til sjælland uden noget rigtigt at spille for. Sundby og KFUM mødes til et internt brag. Det er uhyre tæt mellem holdene og hvis alle spiller uafgjort og derved ender på 32 point, vil Union ende øverst af de tre hold, da de har 6 point i de indbyrdes kampe mellem de tre hold og de andre to har kun 5 hver. KFUM vil ende nederst i den situation, da de har den dårligste målscorer og er lige med Sundby i indbyrdes, da de har spillet begge kampe uafgjort.

Hvis Union taber og Sundby og KFUM spiller uafgjort ender Union nederst. Hvis KFUM og Union begge taber eller vinder, vil målscore være afgørende, da begge hold har vundet en kamp 1-0 i deres to indbyrdes kampe. Hvis Sundby og Union begge taber eller vinder deres kamp, vil Sundby ende øverst, da de har bedst målscorere i indbyrdes kamp.

Der er med andre ord meget på spil lørdag kl. 15.00

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Tags:

Related Articles