De Røde Vikinger varsler røgshow foran DBUs hovedkontor

Category: Senior - Bredde 2
skjold_tifoHumøret kan man ikke tage fra Skjolds unge fangruppe “De Røde Vikinger”. Men de er lidt trætte af, at alle tilsyneladende ikke er lige glade for deres røgshow.
Hvordan er i kommet i gang med sæsonen?
Vi er kommet godt igang i sæsonen, og kommet til alle kampene uden det har været i strid med vores egne træninger eller kampe. Men DBU’s udmelding om, at vi ikke må tænde op på tribunen, har lidt ødelagt vores opstart i kampen. Vi ved også hvor meget spillerne elsker det, og at de gerne vil have røgen tilbage.
Hvorfor kan i ikke bruge fyrværkeri?
Vi har ikke fået præcist at vide, hvorfor vi ikke nå bruge røg, og hver gang vi tænder op på udebaner, er de også altid gode til at skælde ud, men aldrig rigtigt til at forklare hvorfor man ikke må…

Hvad synes i om meldingen fra DBU?
Vi synes det er fuldstændigt latterligt, at DBU ikke vil give os lov til at tænde røg, spillerne elsker det, vi elsker det og vores klub elsker det. Vi vil gerne gøre det klart, at det ikke er vores klub, der er imod vores måde at heppe på, men kun DBU. Desuden forstår vi ikke, hvad der er galt med at tænde op for røg, da det på ingen måde er farligt at indånde, eller være inde i. Vi tænder (næsten) altid i modvind, så røgen ikke kommer ind på banen, og vi har aldrig udsat en kamp, så dommerne synes tydeligvis heller ikke det er et problem.

Vi er jo også en gruppe drenge, som bare gerne vil have det sjovt, og som allerede har et lidt stramt forhold til alt det med regler og ting der er forbudt. Vi synes det er forkert, at DBU skal kunne bestemme over os og hvordan vi hepper. Så i kan godt forvente nogle aktioner med lidt røgshow ude foran DBU’s hovedkvarter.
Hovedstaden.lokalbold.dk har efter interviewet været i kontakt med Skjold formand Jan Sørensen, der understreget, at der ikke foreligger nogen advarsler eller anden kommunikation med DBU. Der er dog en dommer, der har indberettet vedrørende “De Røde Vikinger”s ageren. Jan Sørensen understreger, at man i Danmarkserien spiller under samme regler vedrørende pyroteknik som i Superligaen.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles