Danmarksseriekamp flyttet pga. duelort!

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 2

jaegersborgjubel400Jægersborg Boldklub har set sig tvunget til at flytte dagens kamp mod Allerød fra den nnormale bane 1 til Kunstbane 1. Årsagen er store mængder af duelort.

Det er ikke førset gang, at Jægersborg er ramt af dette lorte problem. Men duer eller andre fugle har efterladt så mange ekskrementer, at banen ikke er brugbar. Det er ellers en vigtig kamp for Jægersborg Boldklub. når Allerød kommer på besøg. Allerød ligger isoleret i bunden og Jægersborg ligger fjerdesidst, hvilket i øjeblikket ser ud til at være akkurat nok til at redde livet i danmarksserien. Skjold er dog kun to point efter, men omvendt ligger Virum-Sorgenfri kun tre point foran og Jægersborg har en kamp i baghånden.Med fem kampe igen – og seks for Jægersborg – er det nu, at danmarksserien går ind i sin afgørende fase.

Skjold skal også have tre point i dag, når holdet skal til Frederiksberg og møde FA 2000, der ligger isoleret med Allerød i bunden. Jægersbog-Allerød spilles kl. 13.00 og FA 2000-BK Skjold spilles kl. 14.00.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles