Daniel Pauk og KFB i topform

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 55

kfb jubelKFB er i denne sæson rykket tilbage i serie og det ser ud til, at det er et hold, man skal regne med. Maksimum point og ingen mål indkasseret efter to kampe.

I sidste uge var det Amager ff, der måtte lægge ryk til et 2-0 nederlag. I denne weekend var det en på papiret vanskeligere modstander, der stod klar i Vigerslev. Men det så ikke ud til at påvirke et KFB mandskab, der kom bragende ud og allerede efter 19 minutter førte 3-0. Daniel Pauk lagde ud med en scoring, der kun var et varsel om, hvad der ventede. Kort efter bragte Martin Andersen KFB på 2-0 med sin anden scoring i sæsonen. Herefter viste Daniel Pauk, at en ny profil i Serie 1 er ankommet, da han saksesparkede bolden i mål til 3-0!

I 2. halvleg fuldendte Daniel Paul sit hattrick inden han overlod scenen til Emil Egestorp, der symptomatisk for kampen og KFB sparkede et hjørnespark direkte i mål.

I næste runde kommer holdet ud for en spændende prøve, når det er nedrykkede HB, der venter. HB vandt deres første kamp i sæsonen over PI Fodbold med 3-2.

Husk at følg hovedstadenlokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles