BK Union snublede mod Amager FF

Category: Senior - Bredde 3 0

Det blev til en overraskende udesejr til Amager FF, da de fredag aften bar på besøg hos BK Union på Genforeningspladsen.

Amager FF og BK Union spiller traditionelt tætte kampe og det skulle ikke blive en undtagelse fredag aften. BK Union er startet sæsonen rigtigt godt og var derfor favoritter. Nordvestholdet dominerede da også i det meste af kampen og alligevel blev det dog ikke til nogen scoringer i 1. halvleg. Det var begrænset med store chancer, den største tilfaldt dog hjemmeholdets Mads Hansen, der dog skød i sidenettet. Union angriberen manglede i det hele taget skarphed fredag aften, da han også brændte en kæmpe chance i 2. halvleg.

Union forsøgte hele tiden at spille bolden op af banen og havde klart mest boldbesiddelse. Amager FF var dog ganske effektive på to hurtige omstillinger i 2. halvleg, hvor der blev foretaget nogle rigtigt gode løb  af Amager drengene. På et tidspunkt fik Amager FF to gule kort på en gang, men det lykkedes dem at holde Union fra fadet. Det endte med en lidt overraskende 2-0 sejr, der bringer Amager FF op på en solid midterplacering.

 

Husk at Lige hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – Link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment