B93 får besøg fra solskinsøen

Category: Senior - Bredde 1 0

Rønne fB afslutter lørdag en fuldt ud godkendt halvsæson, når holdet møder DS reserverne fra B93. Det er efterhånden fast tradition at de to hold møder hinanden i halvsæsonernes sidste kampe, og således også i denne turnering.

I de hidtige opgør de to mandskaber imellem står det helt lige. Således har de hver især kunnet bogføre tre sejre, med et lille scoringsmæssigt overtag til hjemmeholdet. Kampene plejer at være ganske målrige, og kun i et tilfælde er der ikke scoret mere end 3 mål samlet.

Hjemmeholdet fra Østerbro har vel alt i alt haft en indtil videre godkendt sæson, der har placeret dem i midten af rækken. Senest blev det dog til lidt af et kollaps, da holdet tabte hele 5-2 til det normalt ikke voldsomt scorende KFUM mandskab. Kampen er dog ikke sigende for indsatserne før, da disse har været fuldt ud godkendte.

Rønne fB skuffede vel umiddelbart lidt i deres seneste kamp. Ikke at mandskabet fra Fremad Valby var dårlige – de leverede en fin indsats og er et væsentligt bedre hold end placeringen indikerer – Nej Rønne fB underpræsterede en del, og agerede slet ikke som et tophold.

Med en sejr til B93 vil der være kontakt mellem de to hold. Vinder Rønne fB kampen, så vil de kunne se frem til en forårssæson, hvor de vil være med i kampen om oprykning til DS.

 

Kilde: ronnefb.dk

 

 

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment